2018. április 21. Szombat, Konrád

[FAQ] [Vélemények] [Vendégkönyv] [Hírlevél] [Sitemap]

[Magyar][English]

Vezetés Mini MBA®
Mini MBA® (Menedzsment)
Vezetés (leadership) tréning
Beszerzési tréning
Coaching-tréning
Döntéshozatali tréning
Értékesítési-tréning
Érzelmi Intelligencia tréning
Gyakorlati vezetés-tréning
HR-teljesítményértékelés tréning
HR-toborzás
Időgazdálkodás-tréning
Kommunikációs-tréning
Konfliktuskezelési-tréning
Motiváció tréning
Önismereti tréning
Prezentációs technika tréning
Projektmenedzsment-tréning
Stratégia-tervezési tréning
Stresszmenedzsment tréning
Tárgyalástechnika-tréning
Trénerképző tréning (OTJ, Train-the-trainer)
Változásmenedzsment-tréning
Céges tréningek, képzések
Jelentkezés
Általános szerződési feltételek
Ügyfélszolgálat, panasztétel
Kapcsolat
 


Összesen
1306189
találatot kaptunk az
oldal indítása óta.

 • Tudta-e, hogy a Diploma in Financial Management programhoz tutori támogatás már Budapesten is elérhető?


 • [ »» ]


  - ACCA

   
  :: Csapatépítés, csapatépítő tréning

  CSAPATÉPÍTÉS, CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING
  (Csak céges tréningként, vállalati ügyfeleknek ajánljuk)

  A csapatépítés nem kötélen mászkálás. A csapatépítés nem az, hogy: "A fiúk quadoznak, este bowling és a főnök is berúgott a srácokkal" Legyőzni magunkat, adrenalin és endorfin robbanás, de nem csapatépítés. A csapatépítés más. A csapatépítés együttműködés-javítást célzó, az egyszerű munkacsoportból a közös célokért, közös sikerélményeken keresztül, vállvetve dolgozó csapatot építő szervezetfejlesztési technika. A csapatépítéseket pedig szakember, és nem exkommandós, vagy a torna-földrajz szakos tanár tartja.

  Előkészítő nap: A tréning előtt a csapat és a vezető(ség) megismerése
  A tréninget megelőző hetekben az ügyfél telephelyén először a vezetővel, majd a csapat tagjaival struktúrált interjút veszünk fel. Érdeklődünk, kérdezünk. Megismerjük a vezető és a résztvevők által megfogalmazott együttműködésfejlesztési igényeket. Felmérünk, diagnosztizálunk és közösen definiáljuk a szervezetfejlesztési, csapatépítési célokat. 

  Első és második NAP: EGY HAJÓBAN EVEZÜNK
  Képletesen és szó szerint is, hiszen nyáron kenuval tesszük meg az állomások közötti távot. Állomásoknak hívjuk azokat a helyeket, ahol feladatok megoldása zajlik. Miközben mindenki jól érzi magát, olyan feladatokat old meg a csapat, amelyek munkahelyi helyzetekre "rímelnek".
  Erőforrás-korlátos vagy versenyző szituációkba kerül a csoport.

  KÖZÖS a cél, és közös a frenetikus sikerélmény. A feladatok célja a kölcsönös függés állapotának megtapasztaltatása. A közös cél érdekében munkálkodó, és az egész csapatot megmentő egyének élményeiből (fontos vagyok) az érte járó elismerésből (fontos vagy nekünk) épül érzelmi síkon a csapat. Az ilyen megmentő szerepből bőséggel jut a vezetőnek is. Késő délután és az este során visszanézzük a készült videókat, megbeszéljük, hogy az együttműködést mely magatartások segítették. Arra is kitérünk, hogy még mit, hogyan lehetett volna jobban, majd párhuzamokat keresünk a munkahelyi szituációkkal. Ha kétnapos a tréning, már az első este drámaian más a hangulat. Már ekkor ráéreznek az emberek a csapatjáték ízére. Az addig egymást kevésbé kedvelő munkatársak is elkezdenek BÍZNI egymásban. Ez a bizalom teszi lehetővé, hogy a vezető képes lesz delegálni, felhatalmazni, ösztönözni.

  A blokkoló óránál és a "géppisztolynál" nagyságrendileg hatékonyabb kontroll a motivált munkatársak együttműködésre épülő cégkultúra. Ez biztosítja, hogy a résztvevők hazatérve ne csak a muszáj szintjén segítsék egymás munkáját, hanem TEAMben dolgozva, masszívan javítsák a cég prosperitását. Ezen bizalom, és kölcsönös függőség tudat az, amire építve a csapat képes kihívásait feltárni és megOLDANI. A megoldás eszköze egy irányított dialógus. Ezen párbeszéd facilitálása a szervezetfejlesztő-csapatépítő tréner egyik legfontosabb feladata.

  Opcionális coaching:
  Örömmel állunk a tréninget követően is a vezető és a csapat tagjainak rendelkezésére. Coaching során közösen fejleszthetjük tovább a csapattagok egyéni kompetenciáit, tesszük őket még eredményesebb és hatékonyabb csapatjátékossá. 
  Kérdéseit készséggel válaszoljuk meg. 06 209 342 760, e-mail : info@mediacomm.hu
  • A csapatépítés időtartama a feladat függvényében alakul, jellemzően 1 nap igényfelmérés + 2 nap tréning szokott lenni, igény szerinti utánkövetéssel, follow-up coachinggal 
  • Időpont: Ügyfelünkkel egyeztetett időpont(ok)ban tartjuk a csapatépítést 
  • A tréning díja: Napi díjunk a helyszín, a szervezési munka, a feladat és anyagköltség függvényében 299.000-699.000 Ft + áfa között, amely a résztvevők közlekedését, szállását, étkezését nem tartalmazza.
  • Helyszín: Az előkészítő nap helye ügyfelünk telephelye. Az outdoor tréning helyének mi Szlovéniát, a Szigetközt vagy a Tisza-tavat javasoljuk. Szállás mindig a tréningterülethez közel.

   
  [ e-mail: info@mediacomm.hu ] [ Elérhetőség ] [ Adatvédelem ] [ Minden jog fenntartva. MediaComm © 2004 ]